Дрю Баримор направи шокиращо изказване след като заяви, че „няма търпение“ майка й Джeйд Баримор вече да си е отишла от този свят. Актрисата разказа откровено за бурното си детство и добави, че завижда на приятели, които вече са загубили родителите си.

„Всичките вече са без майки, а моята все още е тук. И аз си казвам: „Е, аз нямам този лукс“. Но нямам търпение“ – отсича Дрю Баримор пред списание „Ню Йорк“.

„Не искам да живея в състояние, в което искам някой да си отиде по-рано, отколкото е предназначено, за да мога да израсна. Всъщност искам тя да е щастлива и да е здрава, но аз трябва да израсна, въпреки че тя е на тази планета“ – добави Баримор, като шокира феновете си.

Изказването на Дрю Баримор президвика остри реакции. Фенове и недоброжелатели коментираха в един тон, че на актрисата или й „тропа дъската“, или е потънала в толкова дълбоки комплекси, че започва да развива мании – мания за израстване и зрялост, примерно...

Чална ли се Дрю Баримор, или има дълбоки комплекси от майка си?

От своя страна актрисата отвърна: „Не преиначавайте думите ми и не казвайте, че ми се иска майка ми да е мъртва. Никога не съм го казвала. Никога не бих го направила“ – оповести Дрю в специално изявление.

Източник: „Уикенд“