Турската преса алармира, че любимецът на хиляди зрители Чаатай Улусой се дави в алкохол след раздялата с колежката си Дуйгу Саръшан. Актьорът не излизал от баровете, като компания му правели само мъже, приятели по чашка. За една вечер Чаатай изпива по бутилка ром – загрижена е турската преса.

Откакто годеницата му Дуйгу Саръшан го заряза, Улусой не може да намери мястото си и няма никаква сполука в частния си живот. Страданието заради изгубената любов вероятно го кара да търси утеха в дъното на чашката – коментират турските вестници.

Връзката на Чаатай и Дуйгу се разпадна в началото на годината, след като красавицата го спипа в изневяра с друга негова колежка – Илкин Тюфекчи. Това преля чашата на търпението й и тя го изрита от общия им дом. Оттогава Улусой блуждае като свободен електрон из нощните заведения, в които се напива безпаметно.

„Ергенлъкът не му се отразява добре. Останал без жена до себе си, той сякаш е загубил вкус за живота и намира удоволствие единствено в пиячката“ – коментира турският таблоид  „Гунайдин“.

Чаатай Улусой се дави в алкохола заради фатална жена

Дуйгу българските зрители познават от „Малки убийства“, а в сериала „Вътрешен човек“ си партира с Чаатай Улусой.

Източник: „Уикенд“