Фенките на Чаатай Улусой се натъжиха, като разбраха за новото му гадже. Той изкара последните 2 години като необвързан ерген, но периодът му на самота явно е приключил през лятото. Според турските таблоиди любимецът на хиляди жени от малкия екран вече дели покрив и постеля с партньорката си от сериала „Безмилостен“ – Сюмейе Айдоган. Красавицата е на 25 и освен актриса е и певица и топмодел.

Интересно е, че само до преди няколко месеца Сюмейе беше сгодена за баскетболиста Махир Агав от „Галатасарай“. Турската преса коментира, че дългучът явно още обича доскорошната си половинка и страда заради раздялата с нея. А как се е разсъхнала връзката им, засега клюкарите все още нямат данни.

Чаатай Улусой имаше куп скандални връзки с някои от най-красивите турски актриси. Всички обаче го изоставяха заради „слабия му ангел“ и склонността му да кръшка при първи удобен случай с поредната засукана колежка.

Именно заради изневяра Дуйгу Саръшан го изрита от общия им дом. Преди това пък красавецът имаше вземане-даване не с коя да е, а с Жената Демон Серенай Саръкая, която му беше партньорка в сапунката „Кварталът на богатите“.

Ще се кротне ли сега Чаатай при красивата си любима Сюмейе, предстои да разберем...

Източник: „Уикенд“