Чаатай Улусой, известен с участията си във „Вътрешен човек“, „Кварталът на богатите“ и „Огледален свят“, е пълен трезвеник от няколко седмици насам. Актьорът, който в последната година беше сериозно залитнал по алкохола, вече не пие дори вино и бира. Седне ли в заведение, той си поръчва само кафе и минерална вода. Но пък става мрачен като буреносен облак...

„Сега не посяга към бутилката, но го мъчи абстиненция. Затова и напоследък е перманентно в лошо настроение“ – коментира човек от близкото обкръжение на актьора.

Чаатай Улусой залитнал към алкохола заради жена. Той прегърна бутилката след раздялата си с дългогодишната си любов Дуйгу Саръшан. Най-тежко станало положението през лятото – тогава красавецът не излизал от нощните заведения, където компания му правели само мъже.

Откакто годеницата му го заряза, Улусой нямаше никаква сполука в личния си живот и именно това го караше да търси утеха в чашката. През пролетта той се загаджи с екранната Едже, но тя бързо му се насити и скочи в леглото на друг мъж – Берт Рамазан Демир.

Чаатай Улусой отказа пиячката, но стана мрачен като буреносен облак

Улусой се раздели със Саръшан в началото на годината, като причината за разлъката е кръшкане от негова страна с красивата му колежка Илкин Тюфекчи.

Източник: „Уикенд“