Турската звезда на сериалите Чаатай Улусой предизвика хиляди хейтърски коментари със снимката си за турското издание на френския журнал „ELLE“. На фотоса за корицата красавецът от „Вътрешен човек“ и „Кварталът на богатите“ се е разпищолил на пода на хора, а набъбналия му между чатала пакет е като магнит за погледите на фенките, пък и на по-нежните фенове.

Тези дни самият актьор публикува кадъра на страницата си в социалната мрежа, а почитателка на име Емине побърза да го иронизира с коментара си: „Да не си възбуден? Уау! Уау! Уау!“.

Към днешна дата Чаатай Улусой е в интимни отношения със зряла дама, която може да му е кака – възрастовата им разлика е цели 14 години. Новата му любима Едже Шукан е редактор в модни списания, а на младини се е подвизавала успешно на модните подиуми в Лондон, Париж, Ню Йорк и Милано.

Чаатай Улусой изду пакета пред френски журнал

Вероятно под нейно давление актьорът е позирал за френското списание, за да трупа точки сред феновете. Но ефектът е като че ли обратен – ироничните коментари и хейтовете говорят, че рекламният трик не е особено успешен. Особено в консервативна Турция, където европейски нрави могат да се видят само в сериалите...

Източник: „Уикенд“