Шарън Стоун успя да натрупа както много фенове, така и солидно богатство. Тя споделя, че все още не е свикнала със светлините на прожекторите. Иска по-обикновено ежедневие – да излезе на улицата без никой да я познае.

В последното си интервю засяга темата за цената на славата, както в буквален, така и в преносен смисъл. В момента актрисата притежава 40 милиона долара, но това не я прави щастлива. Според нея е скъпо да си известен. Тя има своите категорични доводи за това.

Винаги, когато се наложи да излезе с някой на вечеря трябва да плаща сметката. Ако това са 15 души, олеква с 3000 долара, за да изпълни очакванията на всички.

Принудена е да дава пари и за охрана, гримьори, фризьори, стилисти, което също не й се нрави. Тя избягва да се качва на пътнически полети, защото всеки търси нейната близост и внимание.

В последно време актрисата има друга своя страст – рисуването. Мечтата й е да се изхранва с него. Когато децата й пораснат ще продаде голямата къща и ще заживее като нормален човек.

Припомняме, че именно Шарън Стоун подаде ръка на Леонардо Ди Каприо в началото на кариерата му. Плаща му 1/3 от своя хонорар, за да изиграе неин син в „Бърз или мъртъв“.

Източник: lifestyle.bg