Цеци Красимирова води повече от охолен живот в Барселона и няма никакво намерение да се връща обратно в България. 

Бившата изгора на Гонзо и Косьо Самоковеца понякога пътува до родината, но остава за кратко. В Испания тя се радва на пълна анонимност. Освен това обитава просторно имение в престижен квартал и се наслаждава на спокойствие и безброй удобства.
 
Основен принос за луксозния й  живот има настоящият й съпруг – милионерът Майкъл Струмейтис. Двамата се венчаха на приказна сватба в старинен замък в каталунския курорт Сиджес, за която не бяха пестени средства. Церемонията се състоя преди три години.
С благоверния й се познават от над 10 години – период, в който ту се събирали, ту се разделяли, докато не взели окончателното решение да сключат брак. 

Срещнали се за първи път в ресторант в столичния квартал „Бояна”. 
„Партньори сме, работим заедно, изпитваме огромно уважение и обич един към друг. Той е изключителен човек. Много обича България и постоянно се връща тук, въпреки че живее между Америка, Испания и България и се налага почти постоянно да се пътува”, споделя бившата манекенка.

Именно дългокраката брюнетка била до Майкъл, когато едва не изгубил живота си на операционната маса. 
„Заминах за Лос Анджелис, Калифорния, за да си направя пластична операция на носа, който бях счупил при игра на баскетбол. А и да се подмладя малко... Мускулите започнали да ми се разпадат на операционната маса — целият протеин от мускулите изтичал в кръвта ми! За 24 часа съм изгубил 5 килограма мускулна маса! Сърцето ми спряло! Това е много рядък случай, описан в медицината. Лекарите не били виждали такова нещо. Беше страшно! Останах 3 седмици в болницата. След това се върнах в Барселона и там продължих лечението си. Животът ми тотално се промени след тази операция! Тогава Цеци ме взе още от летището, закара ме вкъщи и започна да се грижи за мен”, споделя Струмейтис за най-тежкия период от живота си.

Цеци Красимирова много добре знае какво е да си на крачка от смъртта, след като оцеля като по чудо при убийството на Константин Димитров – Самоковеца  на площад „Дам” в Амстердам. Тя бе ранена в челото от рикоширал куршум, преминал на 2 милиметра от сънната й артерия. Последваха сложни операции и дълго възстановяване като някои от лекарите не даваха надежда, че ще оцелее. В крайна сметка Цеци се оказа много борбена и не се предаде.

Оттогава тя е силно набожна и вярва, че има причина да бъде на този свят. 
„Благодарение само и единствено на Бог се изправих. Промених толкова много неща – мислите си, ценностите, приоритетите. Винаги когато ми е трудно се уповавам на Бог и оставям нещата в неговите ръце. Тогава те се подреждат по най-благоприятния за мен начин!”, казва Цеци, която определя себе си като голяма късметлийка.

Заминавайки за Испания преди 12 години, тя искала да започне живота си на чисто и да излезе от светлините на прожекторите. Нейна приятелка й подала ръка, за да може по-лесно да се адаптира. Брюнетката моментално се влюбила в Барселона и много бързо се ориентирала в обстановката.

Към днешна дата работи за могъщата империя на съпруга си, който се занимава с производството на органични земеделски торове и марихуана за медицински цели. Годишния оборот на фирмата му е над 110 млн. долара. Роденият в Илинойс, САЩ бизнесмен упорито рекламира продукцията си в Инстаграм и дори често позира с джойнт в ръка. Затова е известен и с прякора си „Кралят на марихуаната”.

Най-близката приятелка на Цеци е дъщеря й Джудит, с която много си приличат визуално и даже може да минат за сестри. Бившата манекенка е родила наследницата си едва на 18 години, но не съжалява, че животът й се е стекъл по този начин. 

„Срещнах бащата на Джудит, когато бях още почти дете, само на 17. Тогава със сигурност съм си мислела, че е голяма любов, но казват, че всяка следваща любов е най-важната, най-значимата. Може да я срещнеш и на 50, на 60, защо не и на 70. Човек никога не знае...”, разсъждава огнената брюнетка.

Въпреки огромната физическа прилика с дъщеря си, Красимирова много се различава от нея като характер. Казва, че с напредването на възрастта е започнала да се вдетинява все повече, и повече, докато Джудит е много зряла и отговорна. Дори се е случвало наследницата й да я смъмря заради прибързани и необмислени постъпки.

42-годишната брюнетка не се плаши от вероятността да стане баба. Дъщеря й има сериозен приятел, но не става въпрос за топмодела Мариан Кюрпанов, каквито слухове се носеха преди време. Джудит не разкрива подробности за личния си живот, знае се само, че гаджето й е чужденец и не е известен в публичното пространство.
Източник: Уикенд 
 

Цеци Красимирова живее като истинска принцеса в Барселона