Звездата на Сърбия – Цеца Величкович лудна по нашенския изпълнител от ромски произход Меди.

Оказва се, че тя подготвя поредния си концерт, с който ще зарадва българската публика в началото на декември. Разбира се той ще се проведе в зала „Арена Армеец“.

Любопитното е, че единственото специално желание на сръбската звезда към организаторите, било да се срещне отново със смуглия фолк изпълнител Меди.
Брадатият певец от ромски произход изглежда е успял да й влезе под кожата. Припомняме, че той бе подгряващ певец през юни за нейния концерт на морето. 

Така и не става ясно обаче каква е причината, Цеца Величкович да настоява на всяка цена да се срещне отново с Меди, при това на четири очи в гримьорната й.
Тя отхвърлила категорично офертите на редица от известните ни изпълнителки, сред които Преслава и Галена, само и само за да може да се отърка отново в нашенския ром.

Човек от организаторите разкрива, че Цеца си е паднала по нашето жребче. Из музикалните среди се знае много добре, че тя залита често пъти по млади момчета. Въпросният информатор посочва, че прави всичко по силите си, за да не ги остави на Лили Иванова и Алла Пугачова.
Източник: lupa.bg

Цеца Величкович дава мило и драго да се отърка пак в нашенското цингине...