Колеги на новата водеща на сутрешния блок на bTV – Мария Цънцарова издават, че била на върха на щастието от възобновения семеен живот. Доброто й настроение личи и от малкия екран.

 

Твърди се, че Цънцарова никога не е спирала да обича половинката си Симо, който е ученическата й любов. Именно той бил най-голямата й упора в преследването на кариерните й цели. В един момент обаче започнало да му идва в повече тя да е вечно на работа, а той да се чуди как да се справи с двамата им синове на 6 и 4 години. Тъй като нямат баби в София, можели да оставят понякога момчетата само на семейни приятели.

 

Поради тази причина грижите за момчетата падали основно върху плещите на Симо, който също има успешна кариера – върти частен бизнес в сферата на компютърните технологии. Напоследък се чудел как да смогва с грижите за децата и това била една от причините за обтягането на отношенията между съпрузите. Стигнало се дори до там, че Цънцарова захвърлила брачната си халка.

 

Цънцарова се върна при мъжа си. Ще скрепи ли връзката им с още едно дете?

 

И макар през лятото да се заговори, че се е развела, тя няма друг мъж до себе си. В малкото си свободно време се срещала само с приятелките си Надя Ганчева и Марина Стоименова, с които често си правят женски партита и пътешествия. Тъй като и Симо й останал верен, това улеснило до голяма степен събирането им отново.

 

Цънцарова дори се похвалила пред колегите си, че е заедно със съпруга си и изживяват нещо като втори меден месец. Макар бракът им да е сключен преди 9 години, връзката им е още от ученическата скамейка. Първият им син се ражда през 2017 г., а вторият – през 2019 г. И през двете си бременности, Цънцарова е на работа до последния възможен момент и се връща обратно едва година след раждането. До момента не е показвала в публичното пространство нито снимка на съпруга си, нито на децата си.

Източник: Уикенд