Отдавна се знае, че след раздялата си, Диляна Попова и Асен Блатечки останаха в страхотни отношения. И двамата са потвърждавали това неведнъж, а и си личи, че се разбират прекрасно като родители. "Даже като си казахме всичко и престанахме да бъдем двойка, започнахме да си говорим и да се спогаждаме двойно по-добре", смееше се Блатечки.

Е, днес обаче спогаждането остана в миналото и бе заменено от скандал, за който Диляна Попова е напълно права. Права е, защото това касае общият син на двамата - Борил, който е на 8 години и е съвсем разбираемо да изтълкува погрешно всичко, което вижда и чува.

Бясната Диляна едва не удуши Асен Блатечки: Как можа да кажеш това на Борил?! Нормален ли си?! (+ СНИМКИ)

А хлапето чуло лично от баща си думите: "Много си дебел, спри да плюскаш, защото никоя жена няма да те хареса. Жените не обичат мъже, които приличат на разплути прасета. Я ме виж мен - стегнат съм и обирам най-готините мацки", съветвал го Асен, но Диляна не приема този начин на "убеждение".

Близки до нея разкриха, че тя наистина е побесняла и е вдигнала на балон Блатечки. "Как можа да му кажеш това, ти адекватен ли си?! Да го комплексираш за цял живот ли искаш?! Малък е, ще яде колкото иска, а и момчетата много ядат в тази и в тийнейджърската възраст, после ще го израстат. Срамота!", карала му се Диляна Попова.

Източник: Crimesbg.com