Сигурно много пъти сте чували, че името на даден човек го „бележи“ за цял живот. И тук не говорим за това как останалите се обръщат към нас или как самите ние се представяме, а за това, че Съдбата е предопределила що за хора сме… само чрез избора на име, дадено от родителите ни.

Е, това е точно така! Колкото и да си мислим, че ние сме индивидуални и неповторими, то хората с общи имена ги свързват и общи черти на характера.

Бягайте далеч от жените с тези три имена!

Именно заради това сега ще поговорим за точно три женски имена.

Според експертите само жени с отвратителен нрав ги носят. „Бягайте далече от тях и ако може не общувайте с тези жени. Ще съжалявате имате ли вземане-даване с тях“, допълват те.

„Това са най-злите и избухливи жени! И кое е общото между тях? Имената им!“, казват още те и съветват родителите да не кръщават така децата си, защото ги обричат на куп главоболия.

Бягайте далеч от жените с тези три имена! - Снимка 2

Ето кои са трите женски имена, от които трябва да бягате далеч:

Юлия 
Жената с това име е свикнала винаги да се кара с всички. От дете тя се опитва да защити личните си граници и мнението си. 

Хората не винаги я слушат, което може да предизвика гняв у тази дама. Затова тя смята, че само повишен тон и гневно изражение на лицето й ще й помогнат да победи всички около себе си.

Неда (Недка)
Това са много уверени и амбициозни момичета. Те смятат себе си за стандарт на красота и мъдрост. 

Жените с това име са убедени, че за такива качества може да се прости абсолютно всичко. Околните не са съгласни с това, затова периодично изтъкват грешките им. Но би било по-добре да не го правят, защото е много лесно да ядосаш жена с това име. Връзката ви ще бъде съсипана за дълго време, ако допуснете тази грешка.

Галина
Цял живот Галина следва същата линия. Вярва, че само нейното мнение може да бъде правилно. 

Ако не сте съгласни с това, знаете къде е вратата. Но… не можете обаче да си тръгнете толкова лесно. Първоначално Галина ще вдигне скандал и ще ви каже кой е шефът. И чак тогава ще ви изхвърли през вратата и ще ви жигоса за цял живот.

Източник: blitz.bg