Гняв, сълзи, бунт дори - всичко това ще залее формата "Ергенът" другата седмица, когато колоритът на предаването Габриела Бланко ще бъде изгонена от имението и ще трябва да се върне у дома. Знаем, че Габи първо беше най-мразената от участничките и обявена за "най-тъпата" от тях, но впоследствие се оказа, че това е роля.

Габриела не само показа остроумие и завидно чувство за хумор, но и се превърна в безспорна любимка на много зрители с откровеността си и чистите си приятелски чувства към Валерия Георгиева и Елисавета, с която станаха като сиамски близнаци.

Именно Елисавета ще пролее горчиви сълзи и ще се озлоби докрай към Елена след няколко дни, защото дружката й Габи ще напусне формата заради нея. Както вече видяхме в анонса, в имението на момичетата ще избухне чудовищен скандал между Габи и Елена, а Бланко този път няма да успее да сдържи част от гнева си.

Пловдивчанката ще се нахвърли върху Елена с откровени обиди, които ще станат достояние на Евгени Генчев и то светкавично. Наясно сме, че Габриела пет пари не дава ще остане ли в шоуто, или не, защото тя претенции към пианиста няма и го заяви категорично.

Зрителите обаче не искат да изгубят свежото й чувство за хумор и дори весело мърморене, което е глътка въздух от непрестанните умотворения и морални речи на Пам Велидис и Елена. Както снощи видяхме, дори целувката на Евгени с Елена беше някак... "ск@пена".