Любовта се превърна в омраза за едни, а за други в апатия, при много родни светски двойки. Може би затова някои определят отминаващата 2022-ра като годината на звездните раздели. Не, че всяка година не се случват такива неща, но в тази определено се раздели доста народ.

Първо ще започнем от Диляна Попова и Асен Блатечки, които дълго даваха нови шансове на връзката си, но през тази година осъзнаха, че не може повече така. Раздялата им е категорична като и двамата имат нови партньори.

Те поне останаха в добри отношения, което не може да се каже за Тита и Недко Недев. Там сагата приключи не само със скандал, но и с няколко счупени пръста на певицата. Дано следващият й да пипа по-нежно...

Златка Райкова и Благой Георгиев не само се разделиха, но той вече е женен за друга, а тя е бременна и скоро ще ражда от друг. Такава история и в латино сериалите няма да видим, така че - машаллах!

Диона също беше сгодена и щеше да се жени, но годеникът й рязко промени становището си по въпроса и взе, че я паряса месец след годежа. А последната, която обяви, че има нов мъж, защото на стария песента му е изпята, е фурията Софи Маринова.