Историята на живота на Джорджина Родригес доказва на всички: приказките могат да станат реалност, ако винаги вярвате в най-доброто. Момичето е родено в много обикновеносемейство в Буенос Айрес. Когато е само на годинка, родителите й решават да емигрира в Испания. На новото място финансовото положение на семейството се е променило малко. Но момичето вярваше, че веднага щом порасне, всичко ще се промени драстично.

Като дете Джорджина танцува. Но когато се премести в старшата група, тя трябваше да спре обучението си по това време; Затова Родригес наистина очакваше да завърши училище; тя се надяваше, че ще може да печели пари и да помага на семейството си. Вместо в университета, Джорджина заминава за Англия, за да усъвършенства английския си.

След като се завърна в Испания, ефектната брюнетка успя да си намери работа като продавач в един от най-луксозните бутици на марката Gucci. Именно там се състоя съдбовната среща. Главната звезда на световния футбол Кристиано Роналдо видя Джорджина, когато дойде в бутика да пазарува и реши да опознае по-добре тази знойна красавица.

Изненадващо е, че младият  мъж, след афери с най-известните модели в света, като Ирина Шейк, обърна внимание на нея. Но сега явно не съжалява, той и Джорджина са просто идеална двойка. В допълнение, Родригес е много привлекателно момиче с извита фигура и поразителен външен вид.

Наскоро Джорджина сподели в социалните мрежи снимки, на които позира в много дързък бански. Тя  пробва нескромни бикини с декор от кристали на плажа на ОАЕ. Феновете на Родригес отбелязаха в коментарите, че напоследък тя значително е напълняла.

Освен това дори сега Джорджина изглежда много съблазнителна. Тя все още има същите тонизирани коремни мускули и бедра. Родригес явно следва примера на своя избраник: Кристиано е просто фен на тренировките, а и Джорджина не изостава.

Източник: Wday,ru