В страшен шок хвърли съпругата си Благой Георгиев. Бившият футболист е известен с това, че реши ли нещо, не се съобразява с никого и не го вълнуват ни жени, ни деца. Е, в това се увери и новата му булка - Полина Спасова, която към момента не знае на кой свят е.

Причината е особено уважителна, еле ако сте женени едва от месеци и това ви е най-хубавият период. Или поне така се предполагаше да бъде, преди Джизъса са уведоми Полина, че няма да му види очите няколко месеца. Защото е кандидатствал за участие в идния "Сървайвър".

Да, Благо Георгиев съобщи, че иска да влезе в предаването, за да се бори за голямата награда и да лапне 200 бона. Като знаем, че отдавна джобът му е съдран и разчиташе преди на Златка Райкова, а сега на родителите на жена си, решението му е логично. За Спасова обаче това е удар, който не иска да преглътне.

"Поли е права за себе си, защото макар и да тръби, че вярва на Благо, тя отлично го знае какъв е. Представяте ли си го няколко месеца сам сред други жени?! Че той ще ги оправи половината или поне ще опита. А върне ли се после, с бракът му ще бъде чао. Поля може и да е наивна, но ги усеща тези неща", коментират близки до двойката.

В момента велинградчанката се молела единствено продуцентите да не одобрят Благой и да си остане у дома.