Андреа, а и не само тя, забравя, че чужбина не е "наше село" и когато отидеш в друга държава, подобава да спазваш етикета и порядките там. Не само тя не го прави, разбира се. Масово се излагат и резилят страната ни почти всички чалгарки, силиконки, плеймейтки и бръмчалки, които си мислят, че щом са излезли навън, значи хората там драпат да ги видят г@ли.

Ама, разбира се - те други мераци нямат, сал за нашите кукувици мечтаят... Те така и с Андреа, която се изтипоса от Париж в ей този вид. Че и думи на Наполеон цитира над откровената си п@рнография, горката...

Булгар, булгар: Взеха Андреа за простит@тка в Париж! (СНИМКИ)

Сами виждате как се е барнала бившата на Кубрат Пулев, която вместо цитат от Наполеон, трябваше да изпише с големи букви над фотото си: "Булгар, булгар!". Защото отдавна е ясно, че в чужбина жените масово не ходят дори гримирани, камо ли да се спретнат като улични труженички и то посред бял ден.

"Сериозно ви казвам, тая са я взели за откровена простит@тка. Почти в цяла Западна Европа, че и в Щатите, ако те видят в много по-обран от нейния вид на улицата, те взимат за "работещо момиче". Като си помисля, че всяка втора родна пача се показва в такъв дрескод зад граница, ми става жал какво си мислят за българите онези хора", коментират потребители в нета.

Андреа обаче не се трогва, защото си вярва, че е неустоима. Милата...

Източник: Crimesbg.com