Според радиестезист долу има старо турско гробище

Радиестезистът Орлин Драганов настоява депутатите да правят заседанията в сградата на бившия Партиен дом наблизо. Той твърди, че проклятие тегне над парламента повече от 100 години, защото сградата е изградена върху гробище. Лошото влияние ще спре в мига, в който депутатите сменят мястото на заседанията си, смята той.

Буквално ще събарят Народното събрание заради гробище долу?

Той твърди, че има години опит в изследването на лошите енергии и тяхното влияние върху нас. Въпреки, че сградата на Народното събрание  да е хубава и все още да се изпитва сантимент към нея, тя е заредена с отрицателна енергия, тъй като е построена върху старо гробище от времето на Османската империя.

Д-р Драганов е убеден, че това е причината народните ни представители да се променят и коренно след влизането си в парламента. То не е подходящо място за работа, особено за такава значима, като управление на страната.

Той също е бивш депутат от колоритния Български бизнес блок, а също така е начело на Дружеството по физикална радиестезия. Според думите му той разполага със специално оборудване, с което е измервал енергията в заседателната зала и в депутатските кабинети. Той е уверен, че отрицателната енергия се усеща най-силно след заседание и е толкова сериозна, че може да доведе до припадане на човек.

Източник: lupa.bg