Зейнеб бе ясна и категорична в отговора си

bTV получи изненадващ и изключително звучен шамар.

Той бе забит на медията от Зейнеб Маджурова, която, както знаете се изявява в ефира на медията.

Нещо повече – именно bTV сбъдна мечтата й за собствена рубрика и въпреки това тя не се посвени да удари звучен шамара на медията.

bTV получи звучен шамар

Оказва се, че при все, че бившата брадърка работи в bTV, тя все още има афинитет към Нова тв и по-специално към менторката й Гала. Вероятно си спомняте, че именно тя бе тази, която я взе първа под крилото си и й даде поле за изява.

При все, че двете от доста време работят в различни медии, са успели да запазят близките си приятелски отношения. Те се сприятелиха покрай работата им в „На кафе“ и докато Зейнеб все още бе част от екипа на предаването се носеше мълвата, че Гала я толерира незаслужено.

Гала бе изненадана приятно от Зейнеб Маджурова, след като на въпроса от кого взима пример, тя посочи ясно и категорично, че цял живот се учи от Гала. Сякаш този удар под кръста на bTV не бе достатъчен, тя дори сподели снимка с приятелката си.

Разбира се Гала на свой ред също не остана безучастна и сподели със сърце отговора на Зейнеб. Запознати твърдят, че тя със сигурност е останала много трогната от признанието.

Източник: show.blitz.bg