bTV оряза екранното време на Жени Марчева и Диана Любенова, които водят предаването „Тази събота“, но пък за сметка на това „Тази неделя“ с Мария Цънцарова и Петя Дикова остана непокътнато.

От медията издават, че „Тази събота“ е орязано с час, за да може да бъде вмъкнато в програмата новото кулинарно предаване „Вкусът на България“. Така и не става ясно обаче дали Жени и Диана са били с по-нисък рейтинг от своите колежки или шефовете просто не са намерили друга алтернатива.

Припомняме, че предаването „Вкусът на България“ ще замести сваленото от ефира на bTV „Моето звездно парти“, водено от Силвена Роу. То обаче стартираше в 18 ч. в събота, а не в 11 ч., както сега. 

Междувременно стана ясно, че на мястото на шоуто на Роу, ще бъдат излъчвани стари епизоди на „Бригада нов дом“. По всяка вероятност ръководството на медията смята, че кулинарното предаване ще е по-гледано, ако бъде залепено за предаване с утвърден през годините рейтинг. 

Същевременно обаче прави впечатление, че потърпевши от това решение са Жени Марчева и Диана Любенова.
Жени дори не била разочарована от новата ситуация, тъй като и без това има твърде много ангажименти. За никого не е тайна, че освен тв водеща, тя е и изпълнителен продуцент в bTV радио. И въпреки това едва ли е щастлива от факта, че от всички лица в медията, ръководството е решило да съкрати точно нейното присъствие на екран.
Остава енигма какво мисли Диана Любенова по тази тема.

И ако почивката на двете дами в съботния ден ще се удължи с един час, то Мария Цънцарова продължава да е звездата с най-масирано присъствие на екран. Зрителите все повече започнаха да недоволстват от очевидното й лансиране за сметка на останалите водещи. Очевидно обаче това не притеснява по никакъв начин шефовете в телевизията.
Източник: Уикенд 

bTV оряза здраво Жени Марчева и Диана Любенова