bTV обяви за продажба имота, в който засне аграрното предаване „Фермата“. Това се случва само година след спирането му, а обявената цена за продажба е 350 000 евро. Обявата е актуална в сайтовете за продажба на недвижими имоти и всеки който проявява интерес, може да отиде на оглед.

 

Имотът в пернишкото село Боснек, е превърнат в къща за гости и разполага с механа на първото ниво и три спални със самостоятелни бани на второто. Това са помещенията, в които са спали участниците в последния за момента девети сезон на риалитито. Декорацията на стените, с която са свикнали зрителите на шоуто, също е запазена. На двора пък има беседка, басейн, градински люлки за деца и възрастни, както и барбекю. Именно това е „Раят“ във „Фермата“ – мястото, в което живееха отборите, излезли като победители от отборните битки, а изгубилите бяха изпращани в „Ада“, където условията бяха меко казано базови. Т.нар. ад – стопанските постройки край къщата, също са обявени за продан.

Сградата е с разгърната застроена площ от 180 кв. м., а парцелът е близо 2 дка. В цената влизат и две ливади с обща площ над декар и половина.

Както е известно, доскоро bTV рекламираше „Фермата“ с гръмки фрази като най-българското и най-патриотичното шоу в родния ефир, в което бяха влагани доста солидни суми, а днес самата ферма се продава като най-обикновена къща за гости.

 

Тя дори не е луксозна, тъй като спалните са пригодени за шест човека, което доближава имота повече до хижа, отколкото до имот, в който е заснето рейтингово шоу. Очевидно телевизията се е отказала изцяло от този си формат и няма намерения да го връща в ефира поне през следващата петилетка.

Източник: Уикенд