Евгени 1 прецака жестоко Евгени 2 и то с любезното съдействие на Би Ти Ви. Както вече стана ясно, Евгени Димитров - Маестрото ще е новият водещ на предаването "Коя е тази песен?", а не Евгени Генчев, както беше оповестено преди месеци.

Нещо повече - с помощта на младата си съпруга Виктория Готева, която е част от медията, Маестрото успя да се върне в телевизията, заедно с целия Ку-ку бенд. Музикантите ще си припомнят славните времена на "Шоуто на Слави", но без Слави Трифонов, който вече не е шоумен, а политик.

Заедно с Маестрото, като водеща ще се изяви и талантливата Керана, радваща се на огромни зрителски симпатии. Единственият прецакан и посърнал в случая е ергенът Евгени Генчев, на когото първо беше отправено предложението да е водещ на шоуто, а после му биха шута.

Генчо тъкмо се накокошинил и решил, че вече е утвърдена звезда, когато Би Ти Ви го "порязала" и го пратила вкъщи. Близки до пианиста разкриха, че той е повече от бесен и се заканил да скъса всички контакти с тази телевизия.

"Няма да ви стъпим повече в нито едно предаване! Колкото и да ме каните - нито ще коментирам, нито ще гостувам някога", беснеел къдрокосият чаровник.

Източник: Crimesbg.com