Младият Наум Шопов предизвика огромен взрив в мрежата, а мнозина признават откровено, че не вярват на очите си. Актьорът, който се изявява като инфлуенсър и като водещ на "Ергенът" се появи на меко казано шокиращо фото. На кадъра Наум не е с друга жена, за успокоение на Теа Минкова, но, според потребителите, щеше да е далеч по-добре ако беше.

Брутално: Вижте как заснеха Наум Шопов! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Шопов, по когото залита не една девойка, е заснет като същински швестер. Да се чуди човек кога е успял да мине на другия бряг, еле пък с готина мацка у дома като Минкова...

Наумчо е щракнат с типично женската хавлия на главата и друга, увита пак по женски - около тялото. А дори погледчето му издава... леле, да не го види някой от "цветните братя".

Е, оказа се, че това е било рекламна кампания за някакъв серум за тяло, но начинът, по който Шопов се е съгласил да позира, е направо излагащ за него. Коментарите в нета не закъсняха, а особено мъжете го направиха на нищо.

"Малии, котьоо, що не ми дойдеш с тая хавлийка да ти покажа кои са радостите в живота?!", "Иди в затвора, много ще те харесат така, там ще си вдигнеш рейтинга, ама първо доста други неща ще вдигнеш!", "Как те приема Теа в този вид, бе?! Остава сега тя да си тури брада и мустаци", скъсаха се да го бъзикат в мрежата.