Айлин Бобева - "ергенката", както още я наричат някои, дълго криеше, че си има гадже. Призна го буквално преди броени дни като пусна снимки от рождения ден на приятеля си - 41-годишен иранец, на име Фарид, който имал успешен бизнес с парфюми в Германия.

Дотук чудесно - като се обичат младите, да се вземат - казват хората, само че... Само че се питаме доколко чиста е тази любов при все, че въпросният Фарид е готов да пуска любимата си за пари?!

Да, да, правилно четете. Бомбата, която активира самата Айлин Бобева е, че за миналия рожден ден на гаджето си, му подарила татус на бюста си - явно с неговото име на арабски. Но важното тук е не татусът, а думите - миналата година. Когато празнували с приятели на голям купон.

Такаа... я си спомнете какво правеше Айлин миналата година?! Точно така - лъжеше всички, че е сингъл и търси любов, затова се навря в "Ергенът", където се засиня да целува страстно Евгени Генчев. Как ви се вижда това за една обвързана жена?! Абсурдно, а?!

Явно обаче този Фарид е готов на всичко, само и само гаджето му да си прави реклама, от която после текат парички. Няма лошо, но се замисляме колко дълбоки са чувствата му в такъв случай.

"То като гледаме и тая лигла Айлин, представяме си гаджето й - един дол са сигурно, гледат само себе си", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com