"Ергенът" се превърна в култова тема за обсъждане в нета като зрителите дори се заеха да правят колажи и мемета с Евгени Генчев и участничките. Участнички, които, в голямата си част, са осмивани и осъждани от потребителите, заради умствените им и духовни дефицити.

Е, оказа се обаче, че не само към момичетата може да има претенции, а и те да изявят такива, както и да надигнат глас срещу нещо наистина брутално. Това именно направи най-пищната от всички в имението - Пам Велидис, която преди дни доброволно напусна формата по лични причини.

Брутално! Участничка в "Ергенът" изрева публично: Извратеняк! (подробности + СНИМКИ)

Плюс сайз моделът избухна в мрежата и директно кресна: "Извратеняк!" на... Разбира се, не на Евгени Генчев, когото не само харесва, но и счита за свой добър приятел.

Пухкавата червенокоска скочи срещу непознат простак, който си позволил да й изпрати снимка на мъжкото си достойнство в натура и в едър план. А след като тя не го удостоила с внимание, потресена от гледката, той я попитал - "какво, ма, не ти ли харесва?!"... И започнал да обижда.

Пам разкри, че това далеч не е единственият мераклия, който влиза в Месинджъра й. Откакто я показали на екран, броят на ухажорите й добил страховити размери като всички искали да я видят, да говорят с нея, да я канят на среща и разбира се, да правят... креватна гимнастика.