В третия сезон на "Ергенът" тя беше определено най-провокативната от участничките, но леко се сдържаше, защото обстановката, а и самият Алек Младенов не й позволяваха да се развихри. Е, сега обаче дойде нейният час и Теа де Анджелис се раздава на макс.

Тя участва в новото риалити "Диви и красиви", в което, за огромна нейна радост, мъжете и жените са по равен брой. Кой да знае обаче че от общо седем мъже, Тейчето ще "опука" трима още на старта...

Блондинката се държи като същинска уличница и не я спират дори погледите и коментарите на хората около нея. Тя първо започна да се натиска с музиканта Константин Ковачев от Х Фактор, който беше леко "лапнал" и си позволи да я ухажва. Да де, ама Тейчето явно добри мъже не иска и налита на тези, които я не щат.

Така че тя паряса Ковачев и се хвърли в обятията на Симеон, въпреки че той явно показва чувства към друго момиче. Теа не спря да го опипва, да му се предлага и да му прави срамни намеци.

После дойде ред и на мъжкаря Йордан, който също не крие симпатиите си към друга участничка, но Теа и него обара. "Какво беее, като съм по-дивичка, не заслужавам ли любов, беее?!", цвили Теа.

Източник: Crimesbg.com