Мнозина се чудеха на разюзданото и дори неадекватно поведение на Сузанита още в началото на кариерата й, когато бе едва ли не дете. Е, в момента самата тя има дете и се кълне, че ще направи всичко, за да му бъде добър родител и най-вече пример. Какъвто се оказа, че тя самата е нямала.

Като казват, че крушката си има опашка, ясна е вече причината за държанието на Сузи преди време и залитането й по опиатите. Както Шенай Мурад разкри след развода си с Орхан Мурад, певецът може и да пее балади, но в душата си е студен и егоцентричен човек. Който се вълнува само от собствения си комфорт.

Това се потвърди и след раждането на Матиас - внука на Мурад и син на Сузанита. Към днешна дата певицата не иска и да чува за баща си, който и до днес така и не се реши да се държи като дядо на момченцето. Той нито ги е виждал, нито е направил нещо за тях, което отврати не само Шенай и Сузи, а и близките им приятели.

Източници разкриха, че причината за незаинтересоваността на Орхан е фактът, че самият той скоро ще става пак баща от новата си съпруга Камелия Добрева. Последната показа положителния си тест за бременност малко след сватбата им, която също стана набързо.

"Какво искате от подобни хора?! Егоисти, които гледат себе си. Нова жена, ново дете, да не е луд да се грижи и за още хора, да се оправят. То кой знае и с тази Камелия докога ще я карат, ама да видим", коментират запознати.