С наближаването на третия сезон на "Ергенът", участничка в първия направи не просто сензационни, а откровено скандални разкрития. Певицата Ева Георгиева призна публично какво е ставало в къщата, в която са живеели участничките по време на снимките на предаването, а думите й предизвикаха цунами. Как ли ще реагират продуцентите и дали подобни неща ще се случват и днес?! Разбира се, че да...

Ева разказа, че някои от момичетата били толкова разгонени по време на тримесечния период на снимки и въздържание, че не издържали и си посягали сами. При това после си го разказвали една на друга и се смеели.

"Доста от момичетата се самозадоволяваха и това си беше в реда на нещата за тях, иначе щяха да гръмнат от нерви. Аз лично издържах, защото не съм толкова по секса. Дори навремето ми беше ужасен и изобщо не исках да го правя. Но участнички в риалитито изобщо не се притесняваха да се заврат някъде и да се пипат", разказва Ева.

Тя потвърди, че секс с Виктор Стоянов никоя не е правила във формата, защото просто нямало начин. "Снимаме, снимките свършват и ме взимат на момента с кола, за да ме закарат в моята вила. Тя беше далече и бях сам, а момичетата живееха в две вили една до друга. Така че и да исках, нямаше как да бъда с някоя от тях. Нарочно ни дебнеха, за да "изгладнеем" и да има по-голяма настървеност", смее се Стоянов.

Източник: Crimesbg.com