Знае как да разгорещява страстите половинката на Кристиано Роналдо. Джорджина Родригес може и да беше обикновена продавачка, но определено си има своите качества, ако съдим по това, че завъртя главата на най-желания футболист в света. А и не само - двамата са още заедно и явно той продължава да е луд по нея.

Брутално: Джорджина на Роналдо си показа... (ще ви спре дъхът - СНИМКИ)

Но и как да бъде иначе, при тези прелести, които показва щедро любимата му?! Преди броени минути Джорджина избухна с поредната порция жега в мрежата, акцентирайки на задницата си. Която... поне така като гледаме, определено не прилича на естествена.

Предполагаме, че Родригес се е възползвала от услугите на естестичната медицина и си е напомпала Д-то с импланти. То нашата Николета Лозанова го направи, та на Джорджи ли ще се опре?!... Прави впечатление, че тя е усърдно скулптурирана отзад, но за някои потребители дори дойде в повечко.

"То бива, че си е вирнала Д-то, ама малко на балон мяза вече. Явно сега на мода са яките дупари от типа на Ники Минаж, но хубавото е, че жените няма да се тормозят с диети, ще си хапваме на корем", смеят се потребителки в мрежите.