Какво още чака Евгени Генчев, че не развали годежа с жената, която ще му изяде главата?! Това се питат не само последователите на двамата в мрежата, а и близките на пианиста, които твърдо, откровено и категорично не харесват избраницата му.

Колкото и да го играе променена, майка му Светла Генчева копнеела за мига, в който синът й ще дойде и ще й съобщи, че с Валерия са приключили. Баща му също искал съвсем различно момиче за снаха, а бабата на Генчо даже и не говорела с нея.

БРУТАЛНО: Докато Евгени работи, вижте къде и на кого се предлага Валерия! (СНИМКИ 18+)

И като гледаме - има защо. Вижте какво прави кучкарката веган, докато Евгени работи и с часове свири на пианото. Да, това е самата Георгиева, която очевидно е на някакво моделско събиране. Но надали й е в задълженията, за които й плащат, да си прави подобни селфита и да ги качва в мрежата, където бъка от разгонени мераклии.

Е, Валето отлично знае, че някои от тях са с пари и явно точно това й е целта - да ги възбуди, за да им скубе кинтите - я за приюта, я за себе си. Облеклото й на фотото е под всякаква критика и сме сигурни, че не само близките на Евгени Генчев, а и самият той ще изпадне в шок.

"Прекали тази. Та тя изглежда буквално като чочарка, вижте я само!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com