Преди няколко дни две от тризначките - Вяра и Надежда ореваха орталъка в мрежата за начина, по който живеели или по-точно - мизерствали в Лондон. Те изплакаха, че просели храна по улиците и че били редовно насилвани от гнусни наркомани, които ги обладавали ей така, на пътя.

Доста хора съжалиха двете застаряващи гърли, но се появиха българи в Лондон, които разкриха истината. А тя е позорна и изобщо не е в полза на Вяра и Надежда.

Бруталната истина: Тризначките се кълчат по гащи из лондонските улици, а после реват - обладаха ни! (СНИМКИ)

Първо - оказа се, че много нашенци са предлагали работа на двете моми, но онази винаги отказвали. Не щели да работят, искали да си почиват, да се смеят и да имат хубав живот. Е, сори, ама не си Парис Хилтън и така не става...

Бруталната истина: Тризначките се кълчат по гащи из лондонските улици, а после реват - обладаха ни! (СНИМКИ) - Снимка 2

Второ - Вяра и Надежда редовно се обличат не просто предизвикателно, а като магистрални труженички и се държали с минувачите като платени жени на повикване. Самите те наскоро се снимаха по гащи, а върху гащите нещо като тюл, който не прикрива нищо. Да не говорим, че се кълчотят и си въртят задниците все едно са на пиянска сбирка в Долно Уйно, а не в Лондон.

"Лондончани са далеч по-обрани и на улиците не можеш да видиш такива гледки на "разпоретини", каквито са ежедневие в България. За какви да ги мислят хората, освен за парцали, а после - защо ги били обладали?!", коментират в нета.

Източник: Лупа.бг