Само преди ден се заговори как Софи Маринова отново се е хвърлила в обятията на своя прословут Гринго и дори се кани да се омъжи пак за него. Чудесна вест за самия Тодор Давидов, който от години живее на неин гръб, а на всичко отгоре я биеше, счупи й ръката и постоянно се замесваше с полицията.

Давидов прекара известно време и в германски пандиз, но явно присъдата му е изтекла и се е "повърнал" в родината. Където моментално потърсил Софка, а тя взела, че го прегърнала. Още го обичала, милата, а сърце не трае...

Близки до Софито разказваха преди ден, как са потресени и бесни от факта, че е толкова загубена, че забравила какво й е причинил той и пак се върнала при него. "Ще я съсипе, тя трябва хептен да е изкукала", вайкаха се хората.

Е, явно като Софито няма много ум, особено в период на любовно затъмнение, то съдбата си казва работата и я пази. До ушите й стигнали приказките на същия този "чаровник" Гринго, който направил бруталния гаф да се похвали пред аверчета, че Маринова му е в кърпа вързана.

"Как ще я оставя, бе?! Никога няма да я оставя, докато й смуча парите, а тя бая парички знае да изкарва. Пък и ме обича, мога да си хойкам с други, а после лесно я залъгвам. Малко джиджи-биджи в кревата и е готова", хилел се Гринго, но сега едва ли му е до смях, защото Софи Маринова била готова да го "сготви".