Да си смешен и забавен, но с обиди и простотии, не е признак на интелект и ум, напротив. И това се доказа ясно, за пореден път, при тази, която зрителите обявиха и наградиха с приза "най-проста" участничка в "Ергенът". Още повече, когато липсата й на всякаква обща култура лъсна при поредния опит да унизи и обиди друга.

Може би ще се сетите, че става дума за Габриела Бланко. Габито от Пловдив не спира да каканиже, не спира да се гаври с останалите, без да си дава сметка колко зле е тя самата всъщност.

Тя буквално "закла" всички последната вечер, по време на отстраняването на Мони Зенгинер. Че двете се мразеха, го знаем всички, но след като ще имаш претенциите да обиждаш отсрещния на нещо, поне научи как се казва това нещо или не използвай думата изобщо.

Но това не важи за Габито. Тя смело и гордо се изцепи: "Ура! ТутанкамИОн си тръгва, голям кеф!"... Предполагаме, че в мозъка й се е въртял образът на Тутанкамон, но що пък да е длъжна да му знае името... Така де, в 21 век сме, а он живял в нам кой си... отживелица... бъзикат я в нета.

"Тя може да е искала и ТутанкИмИОн да каже, че и една филийка с кимион да си подправи, ама на - Габина работа. Леле, тая мацка верно ли не осъзнава колко е глупава и не се ли срамува поне малко, поне малко да си замълчи", коментират в мрежата.