Андрей Арнаудов и Емануела Толева са заедно от 8 години, а синът им Васил е вече на 5. Началото на връзката им обаче изобщо не бе така скандално като това на любовта между Иван Христов и Ирина Тенчева. Може би, защото всички си мислеха, че Андрей и Еменуела са били свободни и просто са се харесали.

Нищо подобно! Едва днес самите те разказаха историята си и се оказа, че Емануела е имала сериозна връзка с мъж, силно влюбен в нея. Това обаче изобщо не попречило на Андрей да действа нахално, че дори и брутално, в мига, в който я харесал. А това се случило почти моментално.

"Видяхме се и... имаше някаква химия, неудържима. Аз тогава си бях планирал да си изкарам лятото като ерген, а после да му мисля, но се влюбих в нея като идиот. Тя явно също, защото бързо заряза гаджето си и остана с мен. На втората седмица от запознанството ни заживяхме заедно, а на третата вече й бях казал, че я обичам", спомня си Арнаудов.

Той е имал доста бурни връзки и един разбит брак, но твърди, че с Толева е било просто магия. "Почти веднага ми каза и че ако имаме момче, ще се казва на баща му - Васил", спомня си Емануела и действително синът им носи това име.

А Андрей й смигна в ефир, че иска да имат още едно дете и то скоро.

Източник: Crimesbg.com