Красивата топмоделка и актриса Брук Шийлдс, макар и на 57 години, още хваща окото и доста по-млади красавици биха завидели на формата и виталността й. Наскоро в Сънданск, САЩ се състоя премиерата на документалния филм за звездата, озаглавен „Хубавицата: Брук Шийлдс“. Документалната лента разкрива най-съкровените тайни на красавицата.

Някои ще си кажат, че на красавица като Брук нищо трудно или лошо може да се случи в живота, но това няма да е истина. Красавицата разкрива ужасна тайна, пазена повече от 35 години. По нейния разказ тя била жертва на сексуално насилие в младостта си. Бившият топмодел и настояща актриса не разкрива името на насилника си. Можем да гадаем, че той също е известен мъж в сферата на кино индустрията. Въпросният мъж Брук познавала от преди това.

Брук Шийлдс: Бях брутално изнасилена в банята!

Била завършила току-що университета и смятала, че мъжът я кани на среща във връзка с някакъв кастинг и без никакви съмнения или страхове се явила на поканата. Мъжът завел младата жена в хотелската си стая, която ползвал за офис. Той й обещал, че ще й викне такси. Тогава Брук Шийлдс била изнасилена брутално в банята, като не я спасили никакви крясъци или сълзи. До този момент красавицата пазела ужасната случка в тайна.

Източник: „Уикенд“