Психясалата Бритни Спиърс е спечелила колосалните 43 млн. долара през 2023 г., което рязко контрастира с поредния й психически срив. 42-годишната певица е прибрала сумата чрез различни източници на доходи. Сред тях основни са продажбите на мемоарите й „Жената в мен“, издадени и в България.

Другите й финансови потоци идват от песента й с Елтън Джон "Hold Me Closer", която беше издадена през август 2022 г. В допълнение тя имаше още и собствен парфюм, като допълнително получава хонорари и от музикалния си каталог.

Иначе Бритни Спиърс се похвали с тежките последици от поредната изцепка, за която таблоидите съобщиха напоследък. Поп принцесата беше заснета да напуска парти гола, разчорлена и наметната само с един юрган. Сега певицата показа, че е пострадала по време на купона и пусна снимка на подутия си крак. Какво обаче й се е случило, отказва да коментира.

Медиите гадаят, че Бритни може би е жертва на домашно насилие от страна на Пол Солин – известен пандизчия, с когото тя движи напоследък. Може би е посегнала и отново към дрогата, което е причина за безспирните скандали, в които се замесва.

Източник: „Уикенд“