Мъжът на Бритни Спиърс – Сам Асгари, миналата седмица подаде молба за развод и се изнесе от семейния им дом. Младият фитнес инструктор иска издръжка от попзвездата и предявява претенции за около 30 млн. долара от богатството на половинката си. А поводът за предстоящата раздяла е хем прозаичен, хем циничен – шантавата Бритни е заснета от охранителни камери да прави фелацио на шофьора си.

Според таблоидите отвъд океана от известно време насам Асгари е подозирал, чи Спиърс му изневерява с шофьора си. Той обаче не бил напълно сигурен в истинността на опасенията си, докато не видял скандален запис от камера, монтирана под стрехата на къщата им. На кадрите ясно се виждало как отегчената изпълнителка използва за микрофон члена на шофьора си. Това преляло чашата на търпението и 29-годишният Асгари подал заявление за развод, като посочил 28 юли като официална дата за изнасянето си от общия им дом.

Бритни Спиърс спипана да духа на шофьора си

Защитниците на Бритни Спиърс твърдят, че въпросните френски ласки се случили, едва след като Сам се изнесъл от къщи. 42-годишната певица потвърди официално за раздялата и не даде никакви обяснения за нея. Само написа в социалните мрежи нещо от сорта, че „6 години са прекалено дълъг период, за да бъдещ с някого...“

Каквото и да означава това!

Източник: „Уикенд“