Бритни Спиърс отказва да пее

Поп принцесата Бритни Спиърс се закле да не се изявява "на никакви сцени в скоро време" докато баща й продължава да контролира живота й. Това съобщи самата тя в дълъг пост в социалната мрежа Инстаграм. "Този контрол уби мечтите ми... така че единственото, което имам е надежда, а надеждата е единственото нещо на този свят, което трудно се убива... въпреки че хората все пак опитват", написа Спиърс и добави, че хората, които би трябвало да са нейната най-голяма подкрепа са я наранили дълбоко. Певицата написа още, че няма да излиза на сцената докато баща й контролира "какво да облича, какво да говори, какво да прави и какво да мисли".

Сестра

Освен това Бритни изглежда се разправя и със сестра си Джейми Лин Спиърс, която през 2017 г. изпълни една от песните на Бритни по време на музикалните награди Радио "Дисни".

Първа победа

Миналата седмица певицата постигна първа победа в битката срещу контрола на баща й, след като съдия Бренда Пени уважи искането й да си избере сама адвокат, който да защитава интересите й в битката й срещу 13-годишното попечителство на баща й, при което Бритни няма контрол над парите си и не може сама да взема важни житейски решения.

За психологичните тестове

Певицата заяви, че не иска да бъде подлагана на повече психологически тестове. "Не съм склонна на този етап да позволя на никого да ме оценява. Искам да повдигна обвинение за злоупотреба. [caption id="attachment_673444" align="aligncenter" width="300"]Бритни Спиърс спира да пее поне докато баща й продължава да контролира живота й сн. Инстаграм Бритни Спиърс спира да пее поне докато баща й продължава да контролира живота й сн. Инстаграм[/caption] Вместо разследване на капацитета ми, искам да бъде разследван баща ми", заяви поп звездата пред съда. В своя пост в Инстаграм Бритни сподели, че предпочита да публикува видеа, на които танцува в хола си, отколкото от сцена в Лас Вегас, предават от vesti.bg.