Двама души вече се опитват да стопират биографичното издание на Бритни Спиърс, за да не излязат наяве пикантните твърдения на скандалната певица. Говори се, че издателите от „Саймън енд Шустър“ са дали огромна предплата на изпълнителката в размер на 15 млн. долара, за да притежават правата за публикувана на биографичната книга на попдивата, която в момент е в процес на редакция.

 Източници на „Дейли Мирър“ твърдят, че две звезди са обезпокоени в аванс от предстоящото излизане от печат на биографичната книга на шантавелата. Първият, който се изчервява от гняв от слуховете за писанията на Бритни, е бившето й гадже Джъстин Тимбърлейк. В жълтите медии вече изтече новината, че певицата твърди, че Джъстин й лепнал трипер, когато били гаджета още като тийнейджъри.

 

Бритни Спиърс скандализира в книгата си: Джаред Лето е мека китка, Тимбърлейк ми лепна трипер!

Друг актьор и музикант, който също е имал връзка с Бритни, трепери също като лист от предстоящото излизане на книгата й. В нея певицата твърди, че Джаред Лето е заклет гей и че връзките му жени са само за парлама пред обществото. Спиърс разказва, че заварила Джаред Лето да се самодолява в леглото им, гледайки филм за възрастни с участието само на мъже...

Източник: вестник „Уикенд“