Видимо разклатената психически поп принцеса Бритни Спиърс показа извивките си поредни ексцентричен видеоклип в Инстаграм по повод първата годишнина от сватбата със съпруга й Сам Асгари. Певицата на няколко пъти си бръкна демонстративно под банските пред камерата и замалко да покаже 41-годишната си мушмула.

Бритни Спиърс се разхождаше по плажа в сигнално жълти бански, авиаторски слънчеви очила и шапка с широка периферия.. Певицата съчетава пикантното видео с песента на Стинг „Фийлдс ъф голд“ – подходящ избор за нейната ярка и смела визия.

Изпълнителката така и не разкри къде е на почивка, въпреки че публикува поредица от видеоклипове, показващи последното й приключение. Малко по-късно Спиърс публикува клип, в който се вози на лодка в неоново розово облекло, а Асгари я пляска по задника. Не е ясно дали двамата са планирали пътуването, за да отпразнуват първата си годишнина, белязана от датата 9 юни.

Бритни Спиърс си бърка под банските на плажа

Разголените кадри на Бритни Спиърс вече не впечатляват никого. Аудиторията се пренасити от голите й снимки, а феновете й оредяват все повече и повече след поредицата й от вулгарни изцепки. Не липсват и отявлени хейтъри, които заклеймяват поведението й, което не приляга на една майка.

Източник: „Уикенд“