Бритни Спиърс си изяде боя от охранител на баскетболиста Виктор Уембаняма в Лас Вегас. Данните за скандалния инцидент са доста оскъдни, но според очевидци шантавата певица се е опитала да обара отзад 226-сантиметровия французин.

Певицата публикува съобщение в своя Инстаграм профил във връзка с инцидента. Според Бритни Спиърс отговорността за случилото се е на спортиста.

„Травматичните преживявания не са нови за мен, но не бях подготвена за това, което ми се случи“ – се казва в публикацията на изпълнителката в социалната мрежа. Тя разказва, че е разпознала 19-годишния баскетболист в лобито на хотела, а след това го е видяла отново в ресторанта.

При повторната им срещна Бритни решила да заговори и да поздрави Уембаняма за успехите му – той беше избран за №1 в драфта в НБА.

„Беше много шумно и затова го хванах за рамото, за да привлека вниманието му. Неговият охранител обаче ме удари по лицето, без да се огледа, пред всички. Почти ме събори и очилата ми паднаха“ – твърди Спиърс.

Уембаняма описа случката по друг начин пред телевизионен репортер.

„Тази жена ме хвана отзад. Не за работо – сграбчи ме за задника. Знам само, че охраната ми я бутна. Не знам с каква сила, но я бутна. Не се спрях и се насладих на приятна вечеря“ – разказва баскетболистът.

Бритни Спиърс шляпна баскетболист отзад

Френският спортист добави, че по време на инцидента изобщо не е знаел, че това е самата Бритни Спиърс... Която бърка някои части на тялото – като рамото, например, със задника...

Източник: „Уикенд“