След като в последния месец уж беше изтрила или замразила профилите си в социалните мрежи по съвет на бракоразводния си адвокат, шантавата Бритни Спиърс, чиято глава въобще не я слуша, се завърна в мрежата в типичния си полугол стил. Поп принцесата почерпи милионите си почитатели с клипче, на което се чекне на пилон за нощен бар, облечена в оскъдно розово бельо.

Иначе прилично изглеждащото тяло на 41-годишната певица беше украсено с дебел златен ланец по време на танца. Прави впечатление обаче, че Бритни Спиърс е доста наляла на баджаци и прасци, откакто отново е свободна жена. Странното облекло на изпълнителката беше окомплектовано с черни обувки на висок ток, както отива на всяка уважаваща себе си пилонаджийка.

Танцът на Бритни не беше съпроводен с нейна песен, а с известното парче на Бионсе „Не се наранявай“. Както обикновено, певицата вероятно е скрила тайно послание за последователите си в текста.

Бритни Спиърс се чекне на пилон като типична танцьорка от бар

Както е известно, съпругът на изпълнителката – Сам Асгари, подаде молка за развод на 16 август, само 14 месеца, след като двамата сключиха брак. Младокът твърди, че вече не може да издържа публичното показване на голотиите на благоверната си. Това обаче не му пречи да настоява за издръжка от 150 хил. долара месечно досущ като една женска държанка.

Бритни Спиърс се чекне на пилон като типична танцьорка от бар - Снимка 2

Източник: „Уикенд“