Бритни Спиърс се измъкна съдебно от попечителството на баща си Джейми още през 2021 г., но ще трябва да му плати около 2 млн. долара. Според клюкарската платформа TMZ съдът е решил певицата да поеме съдебните разноски на татко си в размер на 2 млн. долара. Самата тя пък е изхарчила поне двойно повече за адвокати, така че целият процес й струва около 6 милиона.

Поп принцесата попадна под опеката на баща си през 2008 г. след нервен срив, породен от пристрастяването й към алкохола и наркотиците. Тя твърди, че татко й Джейми я е малтретирал по време на настойничеството, като напълно контролирал живота и финансите й. Бритни Спиърс призна, че й било забранено да забременява и дори е била принудена да си сложи спирала против волята си.

Откакто е независима от баща си, Бритни не се умори да прави изцепки. Миналото лято тя се разведе със съпруга си Сам Асгари след само година брак. Започнаха да я забелязват в компанията на различни мъже, а в социалните мрежи певицата често публикува видеа, на които танцува разголена. Това постави под съмнение психическата й уравновесеност.

Буквално ден след съдебното решение Бритни пак се замеси в скандал. Тя беше изловена от папараци в мерцедеса си заедно с бившия пандизчия Пол Солис, който май е новото й гадже. При появата на фотографите тя толкова се сгърчи в колата си в опит да се скрие, че дори пукна с ритник предното стъкло на возилото.

Източник „Уикенд“