Близо година измина, откакто попиконата Бритни Спиърс вече сама разполага с правата си, след като бе освободена от попечителството на родителя си Джейми. Той явно е имал своите основания да постави родната си дъщеря под попечителство, знаейки какво тежко генетично наследство тя носи.

Психичната й лабилност вече не е тайна за никого. Тя прекрати отношения с порасналите си деца и продължава инфантилно да се снима гола, макар че тялото й вече съвсем не е за показване, макар да е само на 40.

Журналистическо разследване на сайта „Вълчър“ разкрива, че Бритни Спиърс вероятно е наследила лудостта от дядо си Джун. Навремето той работел като полицай, но бил освободен, след като екипът му убива невинен човек.

Близки споделят, че той бил заподозрян за убийството на жена си, която била намерена простреляна на гроба на преждевременно изгубеното си дете. Джун твърди, че тя сама е сложила край на живота си, но като нищо може да я е гръмнал и той. Приживе жена му се оплаквала от домашно насилие, а близки до семейството твърдят, че Джун бил луд маниак на огнестрелните оръжия.

Бритни Спиърс наследила лудостта от дядо си психар

Само 8 месеца след смъртта на жена си психарят се жени за друга, която също се оплаква от домашно насилие. За побои вкъщи свидетелства и третата му жена, която всъщност му е доведена сестра. Сюжет като за евтин филм за възрастни...

Източник: „Уикенд“