Принцесата на попа Бритни Спиърс обяви, че никога повече не иска да има връзка с мъж и е силно зарочарована от силния пол. Разбира се, едва ли можем да приемем каквото и да е изявление от психически лабилната певица с пълно доверие, но нищо чудно скоро все пак да я видим да се вихри на дамския интимен фронт – коментират таблоидите зад океана.

Певицата обяви новината с пост в Инстаграм след раздялата си с пандизчията Пол Солис, който си позволяваше да я малтретира физически. Носителката на „Грами“ сподели снимка в текст, изписан в трето лице: „Отношението й е жестоко, но сърцето златно“.

Към поста имаше и текст, който Бритни вече е изтрила (нищо ново под слънцето). В него звездата съобщаваше, че е сама и никога повече няма да бъде с мъж, докато е жива!

Двамата със Солис започнаха да се срещат само месец след като Спиърс и бившият й съпруг Сам Асгари се разведоха. Според запознати миналия месец Бритни и Пол са се скарали жестоко, което довело до раздялата им сега. Скандалът включвал и доста шамари и ритници от двете страни, намесила се и полиция. Дано Бритни е по-внимателна в избора си при бъдещите й женски гаджета – пишат иронично таблоидите.

Източник: „Уикенд“