Всяка поява на Бритни Спиърс  в социалните мрежи ни кара да се тревожим за нея все повече. Нещата в действителност  изглеждат още по-тъжни  и притеснителни.

Въпреки факта, че поп принцесата си извоюва свободата, тя не се появява на публично място.  Дали тя избягва или не я канят на червения килим няма да я видим там.Даже на улицата се вжда рядко.

Последният път когато я видяха в заведение, Бритни спретна там отвратителен скандал. Не се разбра какво я е подразнило, но тя показа истинската си ярост. Е, тогава говорител на певицата каза, че поведението й е изтълкувано погрешно. Звездата се ядосала, че посетителите започнали да я снимат, а тя искала да вечеря спокойно. Но остава въпросът,  защо тогава не избра по-уединено място?

Бритни Спиърс лъсна на снимки подута и остаряла (Щракнаха я когато най-неочакваше – Снимки)

Сега папараци я снимаха как се завръща от ваканцията на Хаваите. Спиърс се държеше спокойко, но външния й вид изуми феновете. Бритни изглеждаше много подута и закръглена. Лицето й бе набраздено от дълбоки бръчки, които даже широкополата шапка и тъмните очила не успяха да скрият.

Бритни Спиърс лъсна на снимки подута и остаряла (Щракнаха я когато най-неочакваше – Снимки) - Снимка 2

Звездата изглеждаше  прекалено странно, в късата си рокля с щампа на сърчица,като на дете и с плюшеното мече, което бе гушнала в ръце.А феновете коментират вида й:”Прилича на луда.”, „Тъжна гледка, тя не е същата, ма нужда от психологична помощ!”, са някои от констатациите на потребителите.