Бритни Спиърс демонстративно позира без брачната си халка, което отново възбуди клюките, че с младия й съпруг Сам Асгари са изправени пред проблеми от интимно естество. 41-годишната попзвезда изглеждаше разчорлена, но видимо щастлива, докато слизаше от задната седалка на джип с шофьор точно преди да се качи на частен самолет за Лос Анджелис.

От публикации в Инстаграм стана ясно, че в момента тя е на почивка в Хаваите с дългогодишния си мениджър Кейд Хъдсън. Дали между двамата е припламнала любовна искра, предстои да стане ясно. Говори се обаче, че продуцентът по-скоро е почитател на мъжките ласки...

Интересен факт е, че в същото време Сам Асгари също захвърли сватбения си пръстен, което се видя по време на обиколка по бизнес дела. Връзката на двойката напоследък е подложена на съмнения, а по-рано този месец Бритни Спиърс учуди всички с публикация, в която си спомни за хубавите времена преди третия си брак.

 

През последните месеци феновете изразяват загрижеността си за психичното здраве на певицата. Хитовата изпълнителка, която страда от биполярно разстройство, имаше маниакален пристъп в ресторант миналия месец, за което таблоидите подробно писаха. Собствените й деца се срамуват от нея и отказват да общуват с изчаткалата си майка.

Източник: „Уикенд“