Първа към помирението прекрачи Бритни Спиърс, макар че именно тя в книгата си разкри пред обществеността, че е била принудане да направи аборт от приятеля си Джъстин Тимбърлейк. Певицата публично се извина на блога си с думите: „Бих искала да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си“ – написа певицата. Тя дори рекламира новия сингъл на бившия си любим: „Исках да кажа също, че съм абсолютно влюбена в новата песан на Тимбърлейк“.

Всичко изглеждаше наред, появиха се слухове, че и Джъстин, който понесе много морални щети от написаното от Бритни, също й се е извинил. Те обаче се оказаха неверни. Напротив! На свой концерт в Ню Йорк певецът заяви, че за нищо не е виновен.

„Бих искал да използвам тази възможност да се извиня... Ня на кого, по дяволите, няма на кого!“ – каза изпълнителят директно от сцената.

Отговорът на Бритни Спиърс не закъсня: „Чух някой да говори лоши неща за мен по улиците. Искаш ли да разрешиш въпроса в съда, или ще се прибереш вкъщи и ще се оплачеш на майка си, както миналия път? Не съжалявам!“ – написа певицата и публикува видео, в което танцува с червена рокля. В мрежите вече я нарекоха „роклята на отмъщението“.

Феновете на Бритни смятат Тимбърлейк за отговорен за проблемите в живота на певицата, тъй като именно след аборта, който прави на 17 години, и тежката раздяла в живота й се появяват лоши навици и започват проблеми с психичното й здраве.

Източник: „Уикенд“