Феновете на Бритни Спиърс бяха много доволни, когато певицата се освободи от опеката на баща си. Уви, времето минава и те се чудят дали решението е било правилно.

Явно отклоненията от нормалното поведение на поп принцесата не са преминали,  те продължават и се изостриха, когато тя получи пълна свобода на действие.

Почитателите на Бритни алармираха, когато тя се снима гола на претъпкан с хора плаж и другите не я притесняваха да се покаже дибидюс.

След това направи опит да си махне бельото,  докато танцува в клип, а после се снима как се къпе във ваната. И тогава под снимката намекна за своите зависимости.

Най-големия въпрос все пак остава как всъщност съпруга й понася всичко това. Наистина ли му харесва маниакалното поведение на жена му и как подобни кадри ги гледат хората по  целия свят.

Бритни Спиърс хвърли торта в лицето на Асгари  на рождения му ден (Нормален мъж би си помислил за развод – Снимки)

Бритни Спиърс хвърли торта в лицето на Асгари  на рождения му ден (Нормален мъж би си помислил за развод – Снимки) - Снимка 2

Онзи ден Сам Асгари празнува рожден ден. Фитнес гуруто стана на 29, а съпругата му го поздрави по странен начин. – забивайки тортата направо в лицето на мъжа си. А съдейки по звуците от видеото това се е случило пред гостите.

Или Бритни има странно чувство за хумор или просто не може да контролира действията си и се държи неадекватно, коментират феновете.

А друг коментира: „Горкият Сам, чудя се колко време ще издържи или разводът чука вече на вратата.”Други смятат, че Асгари има тайна договорка с баща й и според нея той е длъжен да се грижи за Бритни, но разбира се не безплатно.