Нарочената преди повече от 20 години за поп принцеса Бритни Спиърс, сега просто е човешка руина, не толкова физически, колкото психически. Този извод правим от последната й изцепка, за която разказва клюкарската платформа TMZ.

Докато вечеряла с по-младия си съпруг Сам Изгари в баровски ресторант в Лон Анджелис, Бритни Спиърс извъднъж станала раздразнителна. Тя се изнервила, защото клиентите, които я разпознали, започнали да я снимат с телефоните си. Първоначално певицата опитала да прикрие лицето си с менюто, но след като фотоатаките продължили, Бритни изведнъж съборила масата и се нахвърлила върху клиентка на заведението, успяла да щракне лицето й.

В това време настанала суматоха. Бритни псувала като каруцар, замахвала с шамари към нещастната жена и дори се опитала да ухапе бодигарда си, опитал да я усмири, като хване ръцете й в гръб. В същото време шокираният съпруг на Спиърс се разплакал от конфуз и безсилие и бързо напуснал ресторанта. Бритни била изведена от бодигарда си, като до последно крещяла неистово като човек, който видимо не е на себе си.

След време се появил телохранителят и заплатил сметката, както и щетите на заведението.

А клиентите дълго коментирали, че 41-годишната вече Бритни се нуждае от психиатрична помощ, тъй като подобни състояния не й се случват за първи път. Дори преди седмици се появи конспиративната теория, че двойничка на Спиърс всъщност забърквала скандалите на публични места.

Източник: в. „Уикенд“