Скандалната Бритни Спиърс пак подхвана старата тема за бюста си и по точно за това дали е бил уголемяван изкуствено, или не... Мине се, не мине време и певицата пак отрича интервенциите по гърдите си, като този път обаче тя се позовава на автентичен снимков материал от миналото, за да докаже твърдението си, че няма пластични операции, уголемяващи гръдната й обиколка.

Откачената напоследък звезда публикува без свян архивен кадър от далечната 2001 г., на който позира в гората. На снимката Бритни Спиърс е със сатенен кроп топ и дънки с ниска талия, които показват корема й. В същото време косата й е разпусната като на горска нимфа, а лицето й е украсено с дискретен грим.

Под фотоса Бритни Спиърс е написала следния текст: „Първата и последна фотосесия, която направих в гората. Много преди да се родят децата ми. Моят стилист тогава ми сподели: „Гърдите ти, Бритни. Огромни са! Какво се случи?“.

А аз отвърнах, че нямам никаква представа“.

По този начин Бритни Спиърс опроверга за стотен път спекулациите за пластична операция на бюста си. Тя твърди, че бомбите й винаги са си били големи и принадлежат към арсенала на тежката артилерия.

Бритни Спиърс: “Бомбите“ ми винаги са били от тежката артилерия! (снимки)

Бритни Спиърс си позволява да пуска видеа, на които танцува съблазняващо, като поражда всякакви коментари сред феновете си както за физическото, така и за менталното си състояние.

С последните си фотоси тя пак се опитва да покаже колко голям, естествен и привлекателен е бюстът й. Това кара феновете й да запеят друга стара песен и пак да говорят за евентуална нейна бременност от младия й съпруг Сам Асгари.

Бритни Спиърс: “Бомбите“ ми винаги са били от тежката артилерия! (снимки) - Снимка 2

Бритни Спиърс: “Бомбите“ ми винаги са били от тежката артилерия! (снимки) - Снимка 3

Източник: „Уикенд“